Начало Новини Съвременната кифла

Съвременната кифла

1476

Съвременната “кифла”, продукт на обществото ни, заема особено място в него, а и не са в него … Може спокойно да кажем, че се ползва с положение, друг е въпросът къде и как точно, но едно безспорно е ясно – силно вярва в себе си и в собствените си неограничени възможности …

За Капризничещия Индивид с Фрапиращи Лицеви Аномалии или простичко казано – КИФЛА-та ще обърнем внимание в следващите редове.

Прическа:
Тя обезателно трябва да надвишава главата ви поне 20-30 см. (нарича се тупиране, задължително с вафлички) надолу трябва да е силно изправена, а ако за ваше нещастие косата ви е къса, задължително трябва да я удължите! Продават се и евтини варианти в магазините за фибички. Когато израснете в йерархията богатият дядо ще ви закупи от скъпите. Вторият вариант е отново силно тупирана в корените коса и надолу оформена с едри букли. Бонус точки ще ви даде брокатеният лак за коса.

Грим:
Гримът задължително е силен! Много дебела черна очна линия, поне 1,5 см и да е удължена. Другият вариант е черни сенки силно наслоени, изкуствени мигли. Лицето ви трябва да е лъскаво, да приличате на златна статуя. Устните трябва да са силиконови. Това, разбира се, ще ви струва известна сума пари, ако пък не разполагате с тази сума можете просто да правите джуки тип „дупе”. (това е моментно, спокойно, докато дойде вашият дядо или иначе казано – “чичко – паричко”)

Облекло:
Тук вече нещата стават сериозни. Има облекло за всеки повод. Нека започнем от ежедневния тоалет, било то разходка в мола, по центъра или на кафе – нужни аксесоари: тигров клин, големи очила с пластмасови рамки, закриващи половината ви лице (продават се в подлезите по 5-8 лв. трябва да са D&G, Armani, Versace) обувки поне 15 см ток с камъни отгоре (бонус точки – тигров или леопардов десен), блузка с деколте до пъпа, полата трябва да е мини и мозъкът също.

Поведение:
Старайте се да привличате максимално внимание към себе си, било то с танци по баровете, късане на салфетки или нацупена и гледаща лошо всички физиономия. Обезателно трябва да сте в компанията на поне още 5 ваши клонинга, няма да е зле да сте се настанили на ВИП местата в дискотеките и баровете, които посещавате! Ако не разполагате с нужната сума, ходете често до ВИП тоалетната току виж ви е излязъл късмета да се запознаете с някои ВИП чичко, та бихте се настанили веднага при него и компанията му (набор 50-те). Старайте се да комуникирате със заякнали момченца с ланци и тениски с камъчета, обръснати и по възможност да има BMW! Не се тревожете това е начален стадий, след това, ако ви излезе късмета, ще се возите на Mercedes S-class, BMW Х5, Х6, Porsche Cayenne и т.н. Дръжте се така сякаш имате 3 хотела на Слънчев Бряг. Пийте, блъскайте се в простосмъртните момичета, пускайте си фаса най-демонстративно на пода с пренебрежителен поглед и докато танцувате тропайте с крак. Това е танцът! Не пропускайте да ходите редовно на солариум (поне 4-5 пъти в седмицата) и да нямате толкова пари, НАМЕРЕТЕ! Ако не сте черна мамба, няма начин да просперирате! Трябва да имате профили във aha и Facebook, там обезателно трябва да имате поне 50 албума като започнем от: I, me and myself (това ще е албума ви със снимки, които сте направили собственоръчно с намуцена физиономия, в огледалото на гардероба с очила и задължително трябва да сте снимани отгоре!) Ако не сте достатъчно фотогенични използвайте Photoshop. По принцип битуват съмнения, че разполагате с нужните мозъчни данни за да боравите с него, но все пак може да опитате.

Образование:
Ако сте ученичка сте добре дошли за чичковците (обичат да се фукат, че излизат с момичетата на годините на дъщерите им), но ако вече сте завършили Незабавно влезте в Свободния Университет! Там е вашето място! Мястото, в което може да покажете новите си дрънкулки и новия си автомобил. Правете се на максимално компетентни по всякакви въпроси. (Бонус – очила с диоптрична рамка, не е нужно да имате проблеми с очите за да ги носите).

Е, Успех на всички начинаещи, желаещи да се върнат в “кифли”.

Разбира се, списъкът е твърде кратък, за да индивидуализираме изцяло този сложен, капризен, уникален и блестящ индивид на нашето съвременно общество, но все пак му отредихме съответното специално място.